Epäiletkö homeongelmaa asunnossa tai kiinteistössä?

Hometta asunnossa?
Hometta asunnossa?

Miksi tehdä homekoiratarkastus? 
Homekoiratarkastus voi auttaa huoliin, joihin liittyy asunto, liiketila tai mökki. Varmistu ja selvitä ajoissa, että rakenteet ovat kunnossa.

KOIRA EI HUIJAA

Terveysoireesi sekä oudot hajut tai tunkkainen ilma voivat johtua homeongelmasta asunnossasi. Homekoiratarkastuksen avulla pystytään asiasta varmistumaan nopeasti.

Oletko ostamassa asuntoa?

Hieno uusi koti odottaa kaupan allekirjoitusta. Malta kuitenkin hetki ja varmista homekoiratarkastuksen avulla, että et vahingossa osta itsellesi pitkäkestoista ongelmaa; ahdistusta, sairastelua ja taloudellista katastrofia tai oikeustaistelua. 

Oletko myymässä asuntoa?

Varmista homekoiratarkastuksen avulla, että saat nukkua yösi rauhassa ja huoli myymäsi asunnon kunnosta ei seuraa sinua myynnin jälkeen. Näin voit keskittyä uuteen kotiisi ja elämääsi huoletta. Jos asunnostasi löytyy ennen myyntiä ongelmia, voit korjauttaa ne ajoissa. 

Tuntuuko usein kipeältä?

Seuraavat pikkuvaivat voivatkin olla viesti asunnon homeongelmasta eikä omasta huonosta yleiskunnosta.

Outoa sairastelua, päänsärkyä tai väsymystä? Vaivaako nuha tai nenän tukkoisuus usein? Ärtyneet, kutiavat, karheat tai punaiset silmät tai iho-oireita? Huono olo kyläilyn jälkeen?

Terveysoireesi sekä oudot hajut tai tunkkainen ilma voivat johtua homeongelmasta asunnossasi. Homekoiratarkastuksen avulla pystytään asiasta varmistumaan nopeasti.

Peritkö asunnon

Perintöverot asunnosta voivat olla mittavat. Ennen pesän selvitystä tarvitsee asunnon arvo arvioida. Homeongelmat ovat yleisesti asunnon arvoa alentavia.

Kun teetät homekoiratarkastuksen, niin et joudu maksamaan liian isoa perintöveroa. Varmista että maksat perintöveron asunnon oikeasta arvosta.

Remontoitko

Remontointi- tai kosteusvauriokorjauksen suurena ja täsmällisenä apuna on homekoira, joka paikallistaa oikean kohdan. Korjaustoimet voidaan kohdentaa seiniä rikkomatta homekoiratarkastuksella oikeisiin paikkoihin.