Homekoiraohjaaja Hannu, 

Homekoirat Pirkko ja Mimmi

Homekoirapalvelun työläiset: Hannu, Pirkko ja Mimmi
Homekoirapalvelun työläiset: Hannu, Pirkko ja Mimmi
Homekoirapalvelu Homehurtta
Homekoirapalvelu Homehurtta
Hannu Santala on suorittanut homekoiranohjaajan 1.5 vuotisen tutkinnon sekä hyötykoirakouluttajan tutkinnon Keski-Pohjanmaan maaseutuoppilaitoksessa. Opisto on ainoa homekoiraohjaajia kouluttava taho Suomessa. Koulutuksesta vastasi useita alan asiantuntijoita. Koulutukseen kuului luotettava koiran ja ohjaajan tasotesti, jota valvoi kouluttajien lisäksi puolueeton Kokkolan koirapoliisi. Koulutuksen lisäksi Hannulla on kokemusta rakennustekniikka-alalta yli 30 vuotta. Hän on erikoistunut LVI-töihin, jonka kautta myös kiinnostus sisäilmaongelmiin on alkanut. Hannu on myös Suomen homekoirayhdistyksen jäsen ja hän kouluttaa itseään ja koiria säännöllisesti.


Hannu kertoo: 

"Homekoirina minulla on säännöllisesti tasotestattu Tsekinpaimenkoira Pirkko, joka on sinnikäs ja innokas etsijä sekä korkean työmoraalin omaava tasaisen varma työläinen. Lagotto Mimmi on nauttii suunnattomasti nenätyöskentelystä ja se jaksaisi etsiä homeita loputtomiin. Koirat on koulutettu yli 30 eri homelajilla ja sädesienillä

Opetan uusia homelajeja nenätyöläisille aktiivisesti ja taitoa meillä ylläpidetään säännöllisesti kouluttamalla.

Koirat elävät normaalia kotikoiran elämää Päiväkummussa, Vantaalla. Koirat ovat perheenjäseniä, joiden kanssa touhutaan säännöllisesti monipuolisesti."